dimarts, 29 de gener del 2013

BON COMENÇAMENT DE LA SEGONA VOLTA ... I VICTÒRIA ESPECTACULAR A LA GARRIGA

DIVISIÓ D'HONOR 2012-2013
FS LA GARRIGA 3 - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC 4
Victòria espectacular del primer equip en una excel.lent segona part dels d'Isi Vargas. Després d'una decepcionat primera meitat que va acabar amb un concloent 3-0 favorable a La Garriga, tot va canviar en la segona part. Dani només començar els segons 20 minuts va retallar diferències. Després el gol de Gabri ens situava en un incert 3-2 mentre que Ventura va fer el 3-3. El 3-4 definitiu el va fer Gabri. Una victòria que ens acosta a només un punt del líder, l'Esplais que va caure a la pista del Vilafant, que per cert en aquestes darreres jornades ha guanyat a la seva pista als dos primers classificats d'aquesta Divisió d'honor.

LLINARS 1 - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC B 6
Partidàs de l'equip B que aquest dissabte va trencar la ratxa negativa dels últims partits i va sumar una nova victòria després de golejar a la pista del Llinars per un clar marcador de 1-6. Va ser un dels millors partits d'aquesta temporada de l'equip que entrena Carles Vigara i Edu Puigdemunt. A la pista del Llinars, el B aquesta jornada sí que va saber aprofitar les seves ocasions i això es va notar. Ara esperem que aquest bon resultat i aquest bon joc tingui continuïtat a les properes jornades.

Montmeló 3 - Bar La Terraza Alcalà 4
Olimaja 6 - Sant Hilari 9
Llinars 1 - Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B 6
Sants 4 - Sansur B 2
Inter Sentmenat 2 - Hostalriquenc A 2
Castelldefels - Grups Arrahona (9 de febrer)

1A TERRITORIAL GRUP C 2012-2013
COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC C 2 - BLANENC 3
No va poder ser i l'equip que entrena Antonio Barbecho no va poder sumar la tercera victòria consecutiva. En un partit molt nivellat l'equip C va caure aquest dissabte a la nostra pista davant el Blanec. Després d'aquesta ensopegada l'equip ripollès es manté a la vuitena posició de la classificació amb 15 punts. Una llastima la derrota perquè es tractava d'un equip amb qui estavem empatats a la classificació.