diumenge, 24 de març del 2013

EL JUVENIL,  CAMPIÓ DE LLIGA !!!!

Ha estat un cap de setmana perfecte. La millor notícia el campionat de lliga que ha aconseguit l'equip juvenil, en el seu primer any a la competició, després d'empatar a la pista del Mataró. Va ser un partit d'autèntic infart en els darrers minuts. Després de posar-nos amb un clar 0-3 en l'últim minut els locals van empatar el partit i ens va fer patir, però hem aconseguit una fita històrica pel club que després de la lliga del primer equip, la temporada passada ara suma una altra amb el seu juvenil. Enhorabona a tots els jugadors i al cos tècnic que han fet possible aquest èxit.
I a l'èxit del juvenil, com deiem també cal sumar la victòria del primer equip a la pista del Cardedeu per 1-3 que ens referma al capdavant de la classificació amb tres punts d'aventatge ara sobre el Santa Eulàlia que ha superat a la classificació a l'Esplais. Es preveu un final de lliga realment apasionant!!!
L'equip B també va sumar un empat a cinc a la pista del Sant Hilari, això sí, després de desaprofitar un clar 0-3. I finalment l'equip de 1ea Territorial va guanyar 2-4 a la pista dels Riudellots que és el tercer.
El que deien en començar aquesta crònica UN CAP DE SETMANA HISTÒRIC PEL COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC. I que duri!!!