dimarts, 20 de novembre del 2012

Bon cap de setmana amb tres victòries de quatre possibles ...

Un bon cap de setmana en línies generals pels equips de l'Escola de Futbol Sala Ripoll aquest cap de setmana. Tres dels quatre equips van aconseguir la victòria. La del primer equip va ser molt patida i després d'una bona reacció. Aquí et portem alguns detalls dels partits, les fitxes tècniques  i els resultats d'aquesta jornada.

Comforsa EFS Ripoll  Dinàmic A 5 - Cardedeu 3
Victòria molt soferta la que va aconseguir aquest dissabte el primer equip davant un Cardedeu que ens va sorpendre en els primers minuts aconseguint dos gols. Això ens va obligar a anar a remolc la resta del partit. Abans del descans, un gol de Jordi Antúnez ens va servir per  retallar diferències. A la segona part, els dos equips vam disposar de nombroses ocasions per marcar però el nostre encert en el llançament de doble penal a través d'en Gabri van ser determinant per capgirar el marcador. Primer ens vam posar amb un 3-2 a poc més d'un minut pel final. Però va resultar un minut molt boig. El Cardedeu va empatar amb un nou doble penal i posteriorment Gabri novament també amb el llançament des dels onze metres ens posava per davant en l'electrònic. En els darrers instants el gol de Dani va servir per deixar el 5-3 definitiu.
Fitxa tècnica:
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic A (5): Cortacans, Dani (1), Moreno, Vigara, Moret, Antúnez (1), Pere, Gabri, Toni i Ramon.
Cardedeu (3): Sánchez, Redondo, Blancafort (1), Vega (1), Bouhia (1), Martín i Jose Angel.

Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B 7 - Sant Hilari 3
El nostre equip B va aconseguir una bona victòria davant el Sant Hilari per 7-3 i d'aquesta manera es retrobava amb la victòria després d'alguns partits. Els d'Edu Puigdmunt i Carlos Vigara van controlar en tot moment el partit i van destacar els tres gols de Gerard Moreno i els dos de Jordi Antúnez. Els set gols els van arrodonir les "dianes" de Vigara i Carrera. Esperem que aquesta sigui la primera victòria d'una bona ratxa de l'equip B en aquesta complicada Divisió d'argent.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B (7): Sergio, Raul, Vigara (1), López Comellas, Moreno (3), Carrera (1), Edu, Dorca, Antúnez (2) i Jose A.Martínez.
At.Vidreres (3): Romani, Filip, Raul (2), Andrei (1), David, Josep, Muñoz, Cardona, Xamdri i Pagès.

Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C 2 - At.Vidreres 5
L'equip C no va poder amb l'At.Vidreres, un dels equips punters de la Primera Territorial. L'equip que entrena Antonio Barbecho tot i no fer un mal enfrontament es va veure superat per un rival que va aprofitar més les ocasions que va tenir. Al nostre equip novament li va acabar mancant encert de cara a porta sobretot en els moments claus.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C (2): David, Jaouad, Raul, Toni Leiva (1), Vila, Marquez (1), E.Sellas, i Arnau.
At.Vidreres (5): Miguel, Eloi, Albert (1), Corral (1), Serrano (2), Hamed, Granja (1), Jaidor i Rovira.

RESULTATS FCFS 1A TERRITORIAL GRUP C
Campllong 5 - Blanenc 4
Mont-Ras 5 - Cassà Futsal 1
GrupM2 10 - La Bisbal 4
Riudellots 3 - Joves Vidreres 4
Hostalriquenc - Tossa (3 desembre 22.30 h.)

Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil 5 - Teià 1
Bon partit del nostre juvenil que aquest diumenge al migdia va aconseguir la tercera victòria de la temporada davant el Teià a qui va derrotar per un clar marcador de 5-1 en partit corresponent a la cinquena jornada de lliga al Grup A de la Divisió Juvenil. el partit ja se'ns va posar de cara a la primera part quan vam aconseguir una diferència de tres gols. A la segona part, tot i que el Teià va reduïr diferències, dos gols més dels nostres jugadors va deixar aquest 5-1 definitiu.
Fitxa tècnica
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil (5): Bonada, Hamza (1), Saiah (2), Mohamed, Sauuad (1), Cortacans, Joussef, Èric (1) i Nico.
Teià (1): Soler, Solans (1), Remon, Oliveras, Juan, Agustín i Duran.