divendres, 9 de novembre del 2012

El primer equip s'acosta al liderat després de guanyar a l'Esplai i ara ha de refermar aquesta victòria guanyant dissabte a l'Oliveras ...

Ja estem inmersos en un nou cap de setmana esportiu pels nostres equips que l'afronten amb l'esperança de poder sumar el màxim de victòries. En el cas del primer equip l'objectiu és clar: aconseguir els tres punts per continuar pressionant al líder, l'Esplais a qui vam derrotar el diumenge. El B té jornada de descans mentre que el C persegueix trencar la ratxa de tres jornades perdent. Per la seva banda, el juvenil intentarà sumar la tercera victòria consecutiva després de les dues que ha sumat a la nostra pista a les últimes dues jornades. Aquest és l'ànàlisi de tot plegat, del que ens espera i del que vam viure la passada jornada.

DIVISIÓ D'HONOR
El primer equip del Comforsa EFS Ripoll Dinàmic buscarà aquest dissabte (20:00h) davant l'Oliveras donar un pas més per acostar-se i situar-se líder d'aquesta Divisió d'honor després de la important victòria de la passada jornada amb el líder, l'Esplais. Els d'Isi Vargas afronten aquest partit però amb els dubes de Toni i López que estan tocats. Per la seva banda, l'Oliveras és un rival del que no ens podem refiar perquè ha aconseguit victòries tant importants com la que va sumar la passada jornada a la pista del Sansur (2-5).

PARTITS 7a JORNADA:

Union Llagostense - Vilafant (ds.18:00h)
Santa Eulàlia - La Garriga (ds.19:30h)
Oliveras - Comforsa EFS Ripoll Dinàmic (ds.20:00h)
Grup Gavà - Sant Julià de Ramis (diu.12:00h)
Futsal Plata de Gràcia - Tiana (diu.12:00h)
FS Cardedeu - Sansur (diu.12:00h)
Esplais - Teià (diu.12:00h)

COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC 3 - ESPLAIS 0

Fitxa tècnica
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic (3): Cortacans, Dani, López (1), David, Moret, Pere, Gabri (2), Rusi i Ramon Ventura.
Esplais (0): Sergi, Toni, Dani, Martin, Boni, Juan, Isaac, Ivan, Ruiz i Plaza.

Molt bon partit el que es va viure diumenge al migdia entre l'Esplais (líder invicte fins ara) i el nostre equip que cada vegada va a més i que va jugar 40 minuts molt intensos. En la primera part l'igualtat va ser la nota dominant i encara que ambdos equips van tenir nombroses ocasions per marcar amb empat a zero es va arribar al descans. A la segona part, els nostres van superar clarament a l'Esplais a qui les faltes comeses va acabar passant factura en forma de dobles penals en contra. Gabri no va perdonar i les dues faltes des dels onze metre que va tenir les va transformar. López va arrodonir el resultat del 3-0 -ja amb l'Esplais totalment fora del partit- que podia haver estat més ampli degut a les nombroses ocasions que hem tingut en els darrers minuts.

DIVISIÓ D'ARGENT
El B té aquesta jornada descans ja que es tracta d'un grup imparell després de la retirada dies abans de començar la competició del FS Campdevànol. L'equip afronta aquest descans amb el bon sabor de boca que ens va deixar el darrer partit quan vam empatar amb el Bar La Terraza/Alcalà després de fer un bon partit.

PARTITS 7A JORNADA:

Sant Hilari - Sansur (ds.15:30h)
Hostalriquenc - Castelldefels (17:30h)
Inter Sentmenat - UE Sants (ds.18:00h)
Llinars - Olimaja (ds.18:30h)
Olimpic Argentona -CE Montmeló PB (ds.20:00h)
Ath.Grups Arrahona - Bar La Terraza/Alcalà (diu.09:30h)
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B (descansa)

COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC B 1 - BAR LA TERRAZA/ALCALÀ 1

Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B (1): Sergio, López (1), Vigara, Comellas, Moreno, Carrera, Edu, Raul, Dorca i Antúnez.
Bar La Terraza/Alcalà (1): Ruben, Albert, Jonathan, Lluis, Kevin, Juan, Alejandro (1), Aitor, Palacios i Jorge.

Bon partit del B davant un equip, el del Prat del Llobregat que també va demostrar el seu potencial encara que també es va mostrar amb duresa en certes fases del partit. Al final repartiment de punts i els nostres que sembla que cada jornada van a més.

Comforsa EFS Ripoll Dinàmic 1 - Bar La Terraza/Alcalà 1
CE Montmeló 5 - Olimaja 2
FS Llinars 5 - Inter Setmenat 3
UE Sants 9 - Hostalriquenc 4
Argentona 2 - Ath.Arrahona 4

PRIMERA TERRITORIAL C
El Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C buscarà aquest dissabte trencar la ratxa de tres derrotes consecutives encara que no ho tindrà gens fàcil perque  reb al GrupM2 aquest dissabte (pavelló municipal de Sant Joan de les Abadesses 17:00h), un equip que és tercer. Els d'Antonio Barbecho però han de reaccionar i oblidar el partit a la pista del Riudellots.

UA Tossa - Ath.Vidreres (ds.16:00h)
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C - Grup M2 (ds.17:00h, PM Sant Joan de les Abadesses)
Joves Vidreres - Mont-Ras (ds.17:00h)
Campllong - Futsal Cassà (ds.18:30h)
La Bisbal - Riudellots B (ds.20:50h)
Penya Montgrí - Hostalriquen (sense confirmar)

RIUDELLOTS 16 - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC C 0

Riudellots (16): Quiñones (1), Peralta (4), Pere (1), Francecs (3), Jonathan (4), Rojas (10), Illa (1), Viego, Padilla i Martínez.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C (0):David, Adrià, Raul, Leiva, Cortacans, Omar, Vila, Sellas, Baz i Arnau.
El C no va poder oposar resistència al líder del grup, el Riudellots que es va mostrar molt fort i que ja al descans dominava per 4-0.