dimarts, 27 de novembre del 2012

DE NOU BONS RESULTATS EN LÍNIES GENERALS ... I EL PRIMER EQUIP QUE ENCADENA UNA NOVA VICTÒRIA.

Bona jornada la que han tingut la majoria dels nostres equips aquest cap de setmana. Destaca la victòria de l'equip de Divisió d`honor que ens permet refermar la tercera posició del grup, empatats amb el Llagostense i a només dos punts del líder, l'Esplais. Per la seva banda el conjunt de Primera Territorial va aconseguir trencar la ratxa de cinc derrotes consecutives i va guanyar a l'Hostalriquenc B. L'equip juvenil també ens va donar una nova alegria en forma de victòria i la llastima ha estat la derrota del conjunt de Divisió d'argent.

DIVISIÓ D'HONOR
Futsal Plata de Gràcia 2 - Comforsa EFS Ripoll Dinàmic 5
Millor resultat que bon partit el que va guanyar el Comforsa EFS Ripoll Dinàmic a la pista del Futsal Plata de Gràcia. El primer equip es va imposar per 2-5. A la primera part els d'Isi Vargas ja guanyaven per 0-2 i en la segona part ampliarien la diferència amb un tercer gol. A partir d'aquests moments els locals van apretar i van aconseguir dos gols que a manca de 2 minuts posava en perill un resultat positiu del nostre equip. Però els nostres no van deixar que la cosa anés a pitjor i a la jugada següent van fer el 2-4 que sentenciava. En el darrer minut Gabri va fer el 2-5 des d'un extrem a l'altre de la pista aprofitant que el porter estava avançat.
Fitxa tècnica:
Futsal Plata de Gràcia (2): Albert, Carlos, Axel, Gerard, Ferrar, Albert i Rafael (2).
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic (5): Cortacans, Dani, López (1), David, Moreno, Antúnez (1), Gabri (2), Rusi, Vigara i Ramon.

Hostalriquenc A 8 - Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B 6
L'equip B no va poder aconseguir un resultat positiu a la pista de l'Hostalriquenc A i va acabar perdent per 8-6. D'aquesta manera els d'Edu Puigdemunt i Carlos Vigara no va poder continuar amb els bons resultats de les últimes jornades.Va destacar però l'actuació golejadora de Gerard Moreno amb quatre gols.
Hostalriquenc A (8): Caballé, Alejandro (1), Arseni, Gerard Pablo (2), Jordi (3), Oriol, Javier i Jose Maria (2)
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B (6): Sergio, Martínez, Cristian, Vigara (1), Comellas, Gerard (4), Carrera (1), Edu, Raul, Dorca i Antúnez.

RESULTATS DIVISIÓ D'ARGENT JORNADA 9:
Sant Hilari 1 - Bar La Terraza Alcalà 9
Olimaja 4 - Castelldefels 3
Olímpic Argentona 3 - UE Sants B 6
Montmeló 7 - Llinars 4
Sentmenat - Sansur B (22 de desembre 18.00 h)
1er Grups Arrahona 24 punts
11è Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B 7 punts

PRIMERA TERRITORIAL
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C 5 - Hostalriquenc B 3
Després de cinc derrotes consecutives l'equip que entrena Antonio Barbecho va trencar la mala ratxa amb una victòria per 5-3 davant l'Hostalriquenc B. El nostre tercer equip només va patir quan els visitants es van acostar amb un perillós 3-2. En els darrers minuts però el nostre equip va saber controlar la situació i emportar-se aquesta important victòria sobretot a nivell moral.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C (5): David, Jaouad (1), Raul (1), T.Leiva (2), Arnau, Vila, Adrià, E.Sellas i X.Sellas (1).
Hostalriquenc B (3): Sergi, David, Gabriel, Alfonso (1), Ferran, Diego, Cristian, Marc (1) i Oller (1).

RESULTATS PRIMERA TERRITORIAL GRUP C JORNADA 9:
Riudellots 7 - Futsal GrupM2 5
Joves Vidreres 7 - Futsal Cassà 1
La Bisbal 5 - Atlètic Vidreres 2
Penya Montgrí 1 - Campllong 2
Blanenc - Mont-Ras (13 desembre 21.30 h)

1er Riudellots 24 punts
7è Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C 9 punts

DIVISIÓ JUVENIL
Club de Joves Can Tussell 4 - Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil 5
Bona victòria del nostre juvenil que de mica en mica està agafant l'aire a la competició encara que calen continuar treballant alguns aspectes del joc. Aquesta passada jornada va derrotar per 4-5 al Can Tusell en un partit on vam acabar patint més del compte.
Club de Joves Can Tusell (4): El Karia, Dedouane, Yousef (1), Dorian, Ayman, Anas, Ayoub, Najif, Carlos (3), Azeta i Hatim.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil (5): Jaume, Hamza, Salag, Gerard Mohamed (1), Jawad (2), Cortacans (1), Yousef, Eric i Nico.