El primer equip cada cop millor i més a prop el liderat ...

Quan els nostres quatre equips ja estan inmersos en la preparació de la propera jornada, la última disputada, ens deixa alguns detalls important que volem mostrar-hos en el següent anàlisi de l'actualitat de l'Escola de Futbol Sala Ripoll.

DIVISIÓ D'HONOR
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic - FS Cardedeu (ds 19.30 h, CTE l'Avellaneda de Ripoll).
El primer equip del Comforsa EFS Ripoll Dinàmic després d'un inici irregular -amb dues derrotes en quatre jornades, una més que en tota la passada temporada- sembla que la cosa comença a rutllar i l'equip està cada cop més fi com ho ha demostrat a les tres últimes jornades. El conjunt d'Isi Vargas però ara ja vol pensar en la propera jornada amb el FS Cardedeu, un equip que no ha tingut un bon inici de lliga ja que és dotzè però que sempre és un rival complicat i d'un estil de joc que no se'ns dona gaire bé. Però vaja a la nostra pista no podem deixar escapar més punts dels que van marxar a la 1a jornada amb La Garriga.

PARTITS JORNADA 8 :
CE Sant Julià - FS Macfrin Santa Eulàlia (ds 16.00 h.)
CFS La Garriga - FS Unión Llagostense (ds 17.15 h.)
ACE Sansur - Futsal Plata de Gràcia (ds 18.00 h.)
Futsal Tiana - Grup Gavà (ds 18.15 h.)
Vilafant - Teià (ds 19.15 h.)
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic - FS Cardedeu (ds 19.30 h.)
CF Esplais - Oliveras Futsal (diu 12.45 h.)

Oliveras 4 - Comforsa EFS Ripoll Dinàmic 5
Victòria complicada, important i molt treballada la que va aconseguir el primer equip la passada jornada. Després d'avançar-nos amb un clar 1-3 l'Oliveras (amb l'empenta del seu públic i amb accions dels seus jugadors a la ratlla de la duresa) van arribar a empatar a tres gols. Els nostres però van reaccionar i al final van sumar tres punts que ens permet seguir l'estela del líder, l'Esplais (a tres punts) i empatats amb el Llagostense a la segona posició.

Fitxa Tècnica:
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic (5): Cortacans, Dani, Gabri (3), Moret, Pere (2), Rusi, Ramon, Ventura, David i Antúnez.

DIVISIÓ D'ARGENT
Comforsa EFS Ripoll B - Sant Hilari (ds 17.00 h. Pavelló Municipal de Ripoll).
El B després de descansar la passada jornada juga a casa, davant el cuer, un equip que està situat per darrer nostre amb només un punt. Per tant aquesta jornada no hi ha cap excusa per aconseguir els tres punts que ens permeti començar a millorar l'actual situació en la que només hem sumat una victòria i un empat als sis partits que hem disputat en aquesta nova categoria.

PARTITS JORNADA 8:
ACE Sansur B - Hostalriquenc A (ds 16.30 h.)
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B - Sant Hilari (ds 17.00 h.)
Castelldefels - Inter Setmenat (ds 18.00 h.)
Llinars - Olímpic Argentona (ds 18.30 h.)
UE Sants - Olimaja (ds 19.00 h.)
Montmeló - Grups Arrahona (19.30 h.)

Fitxa tècnica
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B (descansa)

PRIMERA TERRITORIAL
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C - At.Vidreres (ds 19.00h Pavelló Municipal de Ripoll)
Partit novament complicat el que es presenta per l'equip que entrena Antonio Barbecho que vol trencar la ratxa de quatre derrotes consecutives que l'han portat de la segona  posició (a la jornada 3) a l'actual vuitena posició. El nostre tercer equip però se les veurà amb un At.Vidreres que és quart i que no ha perdut cap partit fins ara amb 4 victòries i 2 empats.

PARTITS 8 JORNADA:
AE Campllong - Blanenc (ds 18.30 h.)
Mont-Ras - Futsal Cassà (ds 18.30 h.)
Futsal Grup M2 - FS La Bisbal (ds 19.00 h.)
Comforsa EFS Ripoll C - At.Vidreres (ds 19.00 h.)
ACE Riudellots B - Joves de Vidreres (ds 20.00 h.)
FS Hostalriquenc B - UA Tossa (3 desembre 22.30 h.)

Fitxa tècnica:
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C 3 - Grup M2 de Tordera 4
El tercer equip no va estar gaire encertat sobretot en els darrers minuts quan amb l'empat a tres va desaprofitar una pena màxima i posteriorment el llançament d'un doble penal. Un fet que van aprofitar els visitants que amb un gol en els darrers minuts es van emportar la victòria.

Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C (3): David, Jaouad (2), Leiva, Raul (1), Vila, Marquez, Sellas, Roca i Romero.
Grup M2 de Tordera (4): Jose Luis, Gallardos, Juarros, Gutierrez, Cruz (2), Martínez (1), Montemar, Muñoz (2) i Huesca.

UA Tossa 0 - At.Vidreres 19
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C 3 - Grup M2 4
Joves de Vidreres 5 - Mont-Ras 3
AE Campllong 5 - Futsal Cassà 4
FS La Bisbal 0 - Riudellots 9

DIVISIÓ JUVENIL GRUP A
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil - Teià (diu 12.30 h. CTE l'Avellaneda de Ripoll)
Els nois després de caure la passada jornada a Granollers es volen refer amb una victòria davant un equip que suma quatre punts, dos menys que nosaltres.

PARTITS JORNADA 5:
FS Llinars - Grup de Joves Can Tusell (ds 17.00 h.)
Futsal Atmella del Vallès - Granollers Can Bassa (diu 12.00 h.)
Olímpic Argentona - Dos Rius (diu 12.00 h.)
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil - Teià (diu 12.30 h.)

Granollers Can Bassa 8 - Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil 6
Una mala sortida en la que vam encaixar tres gols en els primers minuts en va sentenciar. A la primera part el marcador ja era de 4 - 1. A la segona part vam reaccionar però no va ser suficient per sumar la tercera victòria consecutiva. Una llastima.

Granollers Can Bassa (8): Recolons, Fernández, Blanco, Puente, Reina, Garcia (4), Vicario, Burgues, Rodríguez i Cantos.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil (6): Youness, El Mousaoui, Chemial, El Aadaui, Akhayad, Cotacans, Costa, Aalla i Rivera.