dijous, 29 de novembre del 2012

UN CAP DE SETMANA ON NOMÉS JUGA EL PRIMER EQUIP I EL B JA QUE EL C I EL JUVENIL TENEN JORNADA DE DESCANS

Ja estem a les portes d'un nou cap de setmana esportiu pels equips de la nostra entitat. Un cap de setmana on només jugaran el primer equip a la Divisió d'honor i l'equip B a la d'Argent. Tenen jornada de descans el C i el Juvenil que estan en grups imparells. Aquí et portem algunes claus d'aquesta jornada i també els partits en cadascun dels seus grups.

DIVISIÓ D'HONOR
El primer equip no pot fallar aquest dissabte a casa davant el Group Gavà. Després de cinc victòries consecutives que han fet oblidar les dues primeres derrotes en quatre jornades, l'equip cada cop està millor. A més no podem punxar si volem seguir pressionant a l'Esplais que no juga fins diumenge. Per tant seria molt bo marxar dissabte a la nit empatat amb el líder i forçar-los a ells a no perdre.

PARTITS JORNADA 10:
CE Sant Julià de Ramis - Vilafant (ds.16.00h)
CFS La Garriga - Teia (ds. 16.30 h)
Sansur A - Santa Eulàlia (ds. 18.00h)
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic A - Group Gavà (ds. 18.00 h)
Tiana - Llagostense (ds. 18.15 h)
Oliveras - Cardedeu (ds. 19.00 h)
Esplais - Plata de Gràcia (diu. 12.45 h)


DIVISIÓ D'ARGENT
L'equip B de l'entitat, a la Divisió d'argent, s'enfronta a un equip amb qui estan separats de tres punts. Els d'Edu Puigdemunt i Carles Vigara són desens amb 7 punts mentre que els nostres rivals ocupen la setena posició amb 10 punts. Per tant es tracta d'un bon partit per intentar atrapar al Sentmenat i millorar l'actual classificació. Un partit però com ja s'està demostrant fins ara que no serà fàcil ja que es tracta d'una categoria molt nivellada i no hi ha rival ni molt menys assequible.

PARTITS JORNADA 10:
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B - Inter Sentmenat (ds. 16.00 h)
CFS Bar la Terraza Alcalà - FS Hostalriquenc A (ds 16.00 h)
ACE Sansur B - Olimaja (ds. 16.30 h)
Inter Castelldefels - FS Olímpic Argentona (ds. 18.00 h)
FS Llinars - At.Group Arrahona (ds. 18.30 h)
UE Sants B - CE Montmeló (ds. 19.00 h)



PRIMERA TERRITORIAL
En aquesta desena jornada l'equip que entrena Antonio Barbecho té jornada de descans. Un descans que arriba precisament després que la passada jornada el nostre equip de territorial tranqués una mala ratxa que el va portar a encadenar cinc derrotes seguides. Amb tot la victòria amb l'Hostalriquenc B va portar de nou la moral a l'equip que espera poder redreçar de nou el camí de les victòries i escalar posicions a la classificació.

PARTITS JORNADA 10:
Futsal Cassà - Blanenc (ds. 15.30 h)
At.Vidreres - Riudellots (ds. 17.00 h)
AE Campllong - UA Tossa (ds. 18.30 h)
FS Mont-Ras - Penya Montgrí (18.30 h)
Futsal GrupM2 - Joves de Vidreres (19.00 h)
FS Hostalriquenc - FS La Bisbal (ds 20.00 h)



DIVISISIÓ JUVENIL
Una jornada en la que el nostre equip juvenil té descans. Per tant bon moment per analitzar el que han fet fins ara. La veritat és que de moment la cosa està anant prou bé per ser el primer any de l'equip. Han guanyat quatre partits i només han perdut dos i ocupen una més que meritòria tercera posició a només tres punts del líder, el Llinars que de moment s'està mostrant intractable ja que ha guanyat els cinc partits que ha disputat fins ara. Sí que es cert que calen millorar alguns aspectes, com la col.locació a la pista, o el no tenir por per mantenir la pilota ... aspectes que evidentment els nostres entrenadors estan treballant amb aquests joves jugadors que han de ser part del futur de l'entitat.

PARTITS JORNADA 7:
FS Llinars - Dos Rius (Ds. 17.00 h)
Granollers Can Bassa - Teià (Ds. 17.30 h)
Futsal Atmella del Vallès - Can Tussell (Diu. 12.00 h)
FS Olímpic Argentona - Mataró (12.00 h)
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil (Descansa)


Aíxí doncs, esperem que tant el primer equip com el B puguin sumar dues victòries aquest dissabte on sí no saps que fer, aquest és un bon pla, passar-te pel Centre de Tecnificació Esportiva l'Avellaneda de Ripoll i animar als nostres equips!!!