dimecres, 31 d’octubre del 2012

D'UN CAP DE SETMANA DE SENSACIONS DIVERSES A UN ALTRE ON ENS ESPEREN ALGUNS DELS MILLORS EQUIPS D'AQUESTA TEMPORADA ...


Quan encara estem analitzant els partits de la passada jornada ja és moment per pensar en els enfrontaments que tenen els quatre equips del Comforsa EFS Ripoll Dinàmic per aquest proper cap de setmana on ens haurem de veure les cares amb alguns dels millors equips d'aquesta temporada. De la passada jornada ens quedem amb les victòries del primer equip al camp del Teià (0-4) -una victòria altament necessària- i del juvenil -la primera que sumen- amb l'Olímpic Argentona (2-1). Van ser dos bons partits i en el cas dels juvenils amb un molt bon ambient a les grades que sempre és d'agraïr i que esperem es pugui repetir al llarg de la temporada. A l'altre cantó de la moneda hi ha les derrotes del B a la pista del líder, el Grups Arrahona (5-2) amb una primera part per oblidar i una segona per l'esperança. Al C tampoc no li van anar millor les coses perquè van perdre davant La Bisbal (1-2) després d'anar guanyant a la primera part. 

DIVISIÓ D'HONOR
Teià 0 - Comforsa EFS Ripoll Dinàmic 4
Era molt important sumar els tres punts i ho vam aconseguir davant un equip que mai va llençar la tovallola i que ens va posar en dificultats durant alguns moments del partit. Els gols del nostre equip els van aconseguir Ramon Ventura (2), David Ruiz (1) i Cristian López (1).

Fitxa tècnica: 
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic (4): Cortacans, Pere, Moret, Gabri, Dani, Ventura (2), David (1), Rusi, López (1) i Oswald.

Però ara ja cal pensar en el partit d'aquest diumenge davant el líder, l'Esplais. Un nou conjunt a la Divisió d'honor però que de moment està sent l'autèntica revelació encara que ja es preveia després dels fitxatges que havia fet. Els de l'Empordà han guanyat els cinc partits que han jugat fins ara i són l'únic equip de la categoria que ho han guanyat tot. El partit es jugarà aquest DIUMENGE al Centre de Tecnificació Esportiva l'Avellaneda de Ripoll a partir de les 12:00h. Per tant una bona ocasió pel nostre equip d'acostar-se al líder i recuperar el terreny perdut.

Partits i horaris de la 6a Jornada (Segons Federació Catalana de Futbol Sala):
Sant Julià de Ramis - Futsal Plata de Gràcia (dissabte 16:30h)
La Garriga - Gavà A (dissabte 17:15h)
Sansur - Oliveras Futsal (dissabte 18:00h)
Futsal Tiana - Cardedeu (dissabte 18:45h)
Figueres - Santa Eulàlia (dissabte 19:00h)
Llagostense - Teià (diumenge 12:00h)
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic - Esplais (diumenge 12:00h)


DIVISIÓ D'ARGENT
Grups Arrahona 5 - Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B 2
La veritat és que el partit ja va quedar sentenciat en la primera part quan vam encaixar els cinc gols. En la segona ens vam poder refer i amb dos gols vam aconseguir portar la intranquil.litat als locas que recordem són els líders d'aquesta nova categoria. Ens hem de quedar amb les sensacions d'aquesta segona part que són les que hauriem de tenir sempre.

Fitxa tècnica:
Grups Arrahona (5): Fenández, Castell (3), Marin (1), Calvo, Ramírez, Hidalgo, Baena, Manel (1), Carlos, Albert i Javier.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B (2): Sergio, Vigara (1), Comellas, Moreno (1), Carrera, Edu, Raúl, Dorca i Delgado.

I del partit amb el primer classificat, aquesta jornada ens espera el tercer classificat, el conjunt del  Bar Terraza Alcalà. L'equip del Prat del Llobregat ha aconseguit guanyar tres dels seus partits i a ben segur no serà un rival ni molt més fàcil. Però hem de mirar de sumar punts sobretot a la nostra pista. El partit el juguem aquest DISSABTE al Centre de Tecnificació Esportiva l'Avellaneda de Ripoll a les 16:00h.

Partits i horaris de la 6a Jornada (segons Federació Catalana de Futbol Sala):
Castelldefels-Sant Hilari (dissabte sense horari confirmat)
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B - FS Bar La Terraza/Alcalà (dissabte 16:00h).
Montmeló - Olimaja (dissabte 17:00h)
Llinars-Inter Setmenat (dissabte 18:30h)
Sants-Hostalriquenc (dissabte 19:00h)
Olímpic Argentona-Grups Arrahona (dissabte 20:00h)


PRIMERA TERRITORIAL GRUP C
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C 1 - La Bisbal 2
Va ser una llastima perquè després d'avançar-nos en el marcador amb un gol d'Oscar, La Bisbal va aprofitar els nostres errors per capgirar el marcador i emportar-se els tres punts. D'aquesta manera vam perdre una bona oportunitat de sumar una victòria que ens hagués tornat a col.locar a les primeres posicions del grup...

Fitxa tècnica:
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic (1): David, Marquez, Adrià, Arnau, Raúl, Toni, Eudald, Oscar (1) i Marc.
La Bisbal (2): Vidal, Ocaña, Franquesa, Mohamed, Granados (1), Marcus, Farral i Franco (1).

Després de caure amb La Bisbal, aquesta jornada ens espera el líder d'aquest grup, el Riudellots. Un equip que ha guanyat els cinc partits que ha jugat fins ara i per tant un dels equips més en forma de la categoria. Comfiem que els d'Antonio Barbecho puguin aixecar-se de les dues derrotes que porten seguides i acabin trencant la imbatibilitat de l'equip de La Selva.

Partits i horaris de la 6a Jornada (Segons la Federació Catalana de Futbol Sala):
Hostalriquenc - Blanenc (dijous 20:30h)
Campllong-Mont-Ras (dijous 21:00h)
Atlètic Vidreres-Penya Montgrí (dissabte 17:00h)
Futsal GrupM2-Tossa (dissabte 19:00h)
La Bisbal-Joves Vidreres (dissabte 19:15h)
Riudellots-Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C (dissabte 20:30h)


DIVISIÓ JUVENIL GRUP A
Comforsa EFS Ripoll  Dinàmic Juvenil 2 - Olímpic Argentona 1
Primera victòria dels nostres juvenils en la segona jornada del campionat de lliga. Va ser una victòria treballada dels joves jugadors que entrenen Jordi Fernández i Jordi Antúnez. En un partit on es van poder veure a un bon grapat d'aficionats a les grades que van donar més caliu al partit.

Fitxa tècnica:
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil (2): Jofre, Hamed, Gerard (2), Jauuad, Omar, Cortacans, Yousseff, Rivera i Jouness.
Olímpic Argentona (1): Xavier, Albert, Carles, Ramon, Pol, Roger i Pau.

Després de guanyar a l'Argentona, el juvenil torna a jugar aquest DISSABTE a casa. I ho fa amb l'Atmetlla al Centre de Tecnificació Esportiva l'Avellaneda de Ripoll a les 12:30h. Ens enfrontem amb un equip que ha perdut els dos partits que ha disputat fins ara. Per tant bona ocasió pels nostres per continuar sumant ...

Partits i horaris de la 3a Jornada (Segons la Federació Catalana de Futbol Sala):
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil - Atmella (dissabte 12.30h)
Mataró-Teià (dissabte 13:15h)
Llinars-Granollers (dissabte 17:00h)
Dos Rius FS-Grups de Joves Can Tusell (dissabte 17:00h)

Dons això és tot el que tenim per endavant aquest cap de setmana. Esperem molts bons resultats dels nostres equips i confiem en els nostres aficionats també per donar-nos tot el suport necessari.

ENTRE TOTS FEM L'ESCOLA DE FUTBOL SALA RIPOLL!!!