dimecres, 24 d’octubre del 2012

NO VAM ESTAR GAIRE ENCERTATS CAP DELS EQUIPS ...

No va ser ni molt menys un bon cap de setmana pels quatre equips de l'entitat. A diferència de la passada jornada els nostres equips no vam poder sumar cap victòria i tots van acabar perdent els seus respectius enfrontaments.

DIVISIÓ D'HONOR
ACE SANSUR 5 - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC 3
El primer equip va perdre el segon partit de la temporada quan només es porten disputades quatre jornades de lliga. Com es preveia no està sent un inici de lliga ni fàcil ni còmode i l'equip ja ha perdut més partits que en tota la temporada passada. Amb tot cal a dir que el Sansur és un dels equips forts de la categoria després dels reforços que ha fet i això es va notar. El nostre equip no li va donar mai l'esquena al partit i fins als darrers minuts -amb el 4-3- vam tenir opcions d'aconseguir un resultat positiu, tot i dir que el joc tampoc no va ser gaire brillant. Va ser un partit similar al de La Garriga en la que el Sansur cada vegada que aconseguia situar-se per davant en el marcador es va tancava molt bé i nosaltres en cap moment pràcticament vam saber trencar o atacar aquesta línia defensiva. Al final una nova derrota i cal no tenir gaires més ensopegades en aquest inici de lliga sinó ens volem allunyar dels equips punters d'aquesta Divisió d'honor.

Fitxa tècnica
ACE Samsur (5): Saladrigues, Armadas (1), Gyore, Gallego (1), Morales, Mateo (1), Eduard (1), Romero (1), Oriol i Martínez.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic (3): Cortacans, Dani, Oswald, David, Moret (2), Pere, Gabri (1), Rusi, Toni i Ventura.

Ara toca refer-se d'aquesta nova ensopegada anant a guanyar a la pista del Teià aquest diumenge (12:30h) sinó ens volem veure allunyats dels líders.

DIVISIÓ D'ARGENT
ACE SANSUR B 8 - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC B 3
Que la Divisió d'argent no seria una categoria fàcil això ja es sabia des d'un bon principi com ho demostren cada jornada els equips que hi competeixen. I que no pots tenir un petit daltabaix dins del partit, això ho sabem després del partit de la passada jornada amb el Sansur B. I es que després d'una bona primera part quan guanyavem 1-3, un inici de la segona part nefast ens va acabar condemnan a encaixar una clara derrota que no fa tampoc justícia als mèrits d'uns i altres.

ACE Samsur B (8): Bonilla, Macias, Ribera (1), Garcia, Rocabruna (1), Rodríguez (2), González (1), Santoro (2), Moria, Bartolomé (1) i Tellez.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B (3): Sergio, Martínez, Vigara (1), Comellas (1), Moreno, Carrera, Edu, Peña, Fernández i Jose.

Aquest proper dissabte el B tornem a jugar a fora i ho fem a la pista del líder de la categoria, el Grups Atlètic Arrahona (diumenge 12:10h) que no ha perdut encara cap partit de lliga. Esperem i confiem que els poguem fer encaixar la primera derrota!!!

DIVISIÓ TERRITORIAL GRUP C
COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC C 0 - JOVES VIDRERES 5
El Joves Vidreres va demostrar que és un dels equips més compactes i durs de la categoria i que a més no perdonen de cara a porteria. El partit es va trencar en els primers minuts quan amb dos gols pràcticament consecutius es van posar amb un 0-2 que minuts abans del descans es va incrementar amb un tercer gol. A més nosaltres no vam estar gaire encertats des del doble penal ja que en aquesta primera part en vam desaprofitar dos que ens hagués pogut col.locar novament amb opcions en el partit. A la segona part ells amb dos gols més van acabar de col.locar el definitiu 0-5.

Fitxa tècnica:
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic (0): David, Mazquez, X.Leiva, Raul, T.Leiva, Adrià, Eudald, X.Sellas, Ivan, Roca i Arnau.
Joves Vidreres (5): Campuzano, Pérez (3), Gerard, Marc, Carles, Jordi, Jaume, Sergi, Alexandre (2), Oller i Carles.

L'equip que entrena Antonio Barbecho torna a jugar aquest dissabte al Centre de Tecnificació Esportiva l'Avellaneda de Ripoll (dissabte 19:30h) i ho fa davant el FS Blanes, un dels equips de la zona mitja que porta fins ara 2 victòries i 1 derrota.

DIVISIÓ JUVENIL GRUP A
LLINARS FS 8 - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC JUVENIL 2
La jornada negativa pels nostres equips la va arrodonir el conjunt juvenil que s'ha creat aquesta temporada i que no va tenir un bon debut a la categoria ja que va perdre per un clar marcador de 8-2. Els joves jugadors es van mostrar molt nerviosos en aquest primer partit i això ho van acabar pagant davant un equip que no va perdonar.

Llinars FS (8): Juanfran, Sergio (2), Castillo (1), Marc (1), López (1), Oscar (2), Moreno i Roger.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic Juvenil (2): Youness, Hamza, Salam, Rodríguez, Mohamed, Jauuad (1), Omar, Cortacans i Bonada (1).

Els juvenils tenen partit aquest dissabte al migdia (12:30h) a l'Avellaneda davant el conjunt de l'Olímpic Argentona Juvenil que va guanyar en la primera jornada per un clar marcador de 10-2 al Grup de Joves Can Tusell Juvenil.

Anims a tots els quatre equips i confiem en que aquesta propera jornada els resultats ens tornin a acompanyar.