dijous, 18 d’octubre del 2012

HEM DE MIRAR DE REPETIR LA TERCERA JORNADA DE LLIGA ...

La veritat és que no podiem demanar més de la passada jornada del lliga, la tercera, pels tres equips del Comforsa @EFSRipoll Dinàmic. Per primer cop aquesta temporada tots tres van guanyar  en una mateixa jornada i en un mateix dia.

DIVISIÓ D'HONOR

COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC 2 - TIANA 1
El primer equip es va imposar al Tiana en un partit intens i on els d'Isi Vargas i Josep Sala van haver de treballar de valent per aconseguir els tres punts. El nostre equip es va avançar amb un gol de Ramon Ventura però abans del descans el Tiana va aconseguir l'empat. A la segona part es va produïr la jugada clau quan el Tiana va enviar un xut al pal i en el contraatac els nostres a través d'un gol de Toni van aconseguir el 2-1 que ja seria definitiu i que ens acosta al liderat d'aquesta Divisió d'honor.

Fitxa tecnica:
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic (2): Cortacans, Carbonell, Moret, Rusi, Toni (1), David, Gabri, Ventura (1) i Oswald.
Tiana (1): Moreno, Jonatan, Oscar, Serrano, Marsal, Ramos (1), Delgado, Isaac, Pastor i Cierco.

Aquesta propera jornada el nostre equip es desplaça a la pista del Sansur (18.00h.), un altre dels equips que també opten al títol de lliga i que de moment porten un punt més que nosaltres (7) després de les dues victòries i un empat que han sumat fins ara. La passada jornada van guanyar a la pista del Teià per un clar 1-3.

DIVISIÓ D'ARGENT

COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC B 3 - CASTELLDEFELS 2
L'equip B va sumar el passat dissabte la primera victòria en aquesta nova categoria després de superar a un rival que s'havia mostrat fins ara molt perillós. Els nostre equip però va fer un bon partit i es va situar en un clar 3-1 abans que els visitants fessin el 3-2 i ens fessin patir en els darrers minuts.

Aquesta propera jornada el Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B juga a la pista del Sansur B que és un dels cuers d'aquesta categoria amb només un punt en el que portem de temporada. La passaada jornada van perdre amb l'Arrahona per un clar 9-3.

DIVISIÓ TERRITORIAL

UA TOSSA 5 - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC C 8
El tercer equip de l'entitat va sumar el passat dissabte la segona victòria de la temporada i d'aquesta manera es va col.locar segon d'aquest grup C de la Territorial. L'equip d'Antonio Barbecho va derrotar de forma fàcil al Tossa i només en els darrers minuts els locals van poder reduïr una diferència que en alguns moments del partit va arribar a ser de sis gols (1-7).

Aquesta setmana l'equip C és l'únic de l'entitat que juga a casa ja que ho fa davant Joves de Vidreres al Centre de Tecnificació Esportiva l'Avellaneda, dissabte a les 19:30h.

Molta sort una setmana més pels tres equips. I a repetir la jornada anterior ...