divendres, 12 d’octubre del 2012

LA TERCERA JORNADA ENS ESPERA...

Els tres equips del Comforsa EFS Ripoll Dinàmic ja pensen en la tercera jornada de lliga que afronten aquest dissabte amb l'ànim d'intentar aconseguir noves victòries en els seus respectius enfrontaments.

DIVISIÓ D'HONOR
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic - Tiana (Dissabte 19:30h Centre de Tecnificació Esportiva l'Avellaneda)
El nostre equip espera sumar la primera victòria a la nostra pista després de l'aconseguida la passada jornada a Sant Julià de Ramis. Esperem oblidar ja l'ensopegada amb La Garriga de la primera jornada i sumar tres punts que ens acosti al liderat del grup. El Tiana de moment ha empatat els dos partits que ha disputat fins ara, la passada jornada a la seva pista a 2 gols davant el Samsur. Esperem que es pugui repetir la victòria que vam aconseguir a la Supercopa quan els vam guanyar per 2-0.
Resta de la 3a Jornada:
Oliveras Futsal - La Garriga
Plata de Gràcia - Unión Llagostense
Gavà - Santa Eulàlia
Cardedeu - Figueres
Esplais - Sant Julià
Teià - Samsur


DIVISIÓ D'ARGENT
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B - Castelldefels (Dissabte 16:00h Pavelló Municipal)
L'equip B espera poder estrenar-se a la categoria després de perdre els dos primers partits de lliga amb el Llinars i el Sants. Esperem que els nostres jugadors puguin sumar els tres punts davant un equip que ha aconseguit una victòria i una derrota i que ve de golejar per 6-1 al Samsur B.
Resta de la 3a jornada:
Sant Hilari - Montmeló
Hostalriquenc - Argentona
Inter Setmenat - Olimaja
Grups Arrahona - Samsur B
Alcalà - Sants (22 d'octubre)

DIVISIÓ TERRITORIAL C
UA Tossa - Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C (Dissabte 16:00h)
I el nostre tercer equip es desplaça en aquesta tercera jornada a la pista del Tossa amb l'ànim de repetir el bon partit de la passada jornada quan vam sumar la primera victòria. Els d'Antonio Barbecho juguen davant un equip que la passada jornada va caure per un clar 2-17 a la seva pista davant el Joves Vidreres.
Resta de la 3a jornada:
Cassà - Futsal Grup M2
Mont-Ras - At.Vidreres
Campllong - FS Hostalriquenc
Blanenc - Riudellots B
Penya Montgrí - La Bisbal