dijous, 4 d’octubre del 2012

TOCA REFER-SE DEL MAL INICI DE LLIGA...

Després d'un inici de lliga que realment no esperavem els nostres tres equips en competició ja pensen en refer-se aquest cap de setmana i aconseguir els primers punts de la competició.

DIVISIÓ D'HONOR: 
SANT JULIÀ DE RAMIS - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC 
El partit es jugarà dissabte a les 16:00h i la pista del Sant Julià no és mai fàcil. És l'equip que la temporada passada va guanyar la Divisió territorial i a ben segur que no serà un rival còmode. En la primera jornada no van tenir tampoc un bon debut perquè van caure a la pista de ACE Sansur per un clar marcador de 4-1.



DIVISIÓ D'ARGENT
UE SANTS B - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC B
L'equip de Divisió d'argent del Comforsa EFS Ripoll Dinàmic juga a una pista d'un equip que es presenta un dels complicats de la categoria: la UE Sants B. Venen de golejar al Samsur B per 3-5. El partit es jugarà aquest dissabte a Barcelona a les 19:00h.

PRIMERA TERRITORIAL C
COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC C - PENYA MONTGRÍ
El tercer equip és l'únic que aquesta jornada juga a casa. Ho fa aquest dissabte (19:30h) davant un equip poc conegut com és la Penya Montgrí. Un equip que a la primera jornada no va jugar perquè el seu partit davant el Tossa es va ajornar. 

Esperem que els tres equips tinguin molta sort i poguin sumar els primers punts. Ànims a tots!!!