dijous, 25 d’octubre del 2012

HEM DE CONVERTIR LES DERROTES DE LA SETMANA PASSADA EN VICTÒRIES ...

Després d'un cap de setmana per oblidar i un cop ja inmersos en els entrenaments per preparar la propera jornada hem d'intentar canviar una mica la dinàmica d'aquest inici de temporada. Un inici  en el que estem barrejant jornades totalment positives com fa quinze dies a totalment negatives com la del passat dissabte. ¡Estaria bé una mica més de regularitat sobretot en l'aspecte positiu!. Però vaja confiem en els nostres equips i aquí us portem els partits que tenen aquesta propera jornada els quatre equips.

DIVISIÓ D'HONOR
TEIÀ - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC (Diumenge 12:30h)
El Teià no ha tingut un bon començament aquesta temporada. De fet només ha sumat un punt i arrossega ja tres derrotes. Per tant una bona ocasió per sumar un resultat positiu perquè no ens pode permetre gaires més ensopegades sinó volem donar molt de marge als actuals líders de la categoria, l'Esplais i el Llagostense que de moment han guanyat tots els seus partits.


DIVISIÓ D'ARGENT
ATLÈTICH GRUPS ARRAHONA - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC B (Diumenge 12:10h)
El B té potser un dels desplaçaments més complicats de la categoria perquè juga a la pista de l'únic equip que de moment ha guanyat tots els seus partits i que encapçala el grup amb 12 punts. Els nostres van caure la passada jornada a la pista del Sansur B i volen sobretot recuperar-se moralment d'un partit en el que després d'anar per davant en la primera part van veure com en una negra segona meitat acabaven golejats per un equip que no havia guanyat cap partits fins aleshores.


DIVISIÓ TERRITORIAL
COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC C - FS LA BISBAL (Dissabte 19:30h)
El C torna a juga a casa i necessita refer-se de la clara derrota del passat dissabte amb el Joves Vidreres. El rival dels ripollesos ocupa la sisena posició i estem empatats amb sis punts amb ells. En aquest sentit doncs seria bo sumar els tres punts per superar-los i continuar apretant als equips de davant com ara el Riudellots, el Futsal Grup M2 o el mateis Joves Vidreres que després de guanyar-nos és tercer encara que amb un partit menys.


DIVISIÓ JUVENIL GRUP A
COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC JUVENIL - FS OLÍMPIC ARGENTONA JUVENIL
El nostre juvenil juga el primer partit a casa (al Centre de Tecnificació Esportiva l'Avellaneda) aquest dissabte després de l'estrena de la temporada la passada jornada. L'equip s'enfronta a l'Olímpic Argentona que va tenir un bon inici de lliga guanyant per un clar 10-2 al Can Tussell. Però confiem en aquest jove equip nostre per intentar sumar els tres punts.

Ànims doncs als quatre equips de l'entitat i comfiem que les victòries caiguin en aquesta ocasió del nostre cantó.