dijous, 11 d’octubre del 2012

MOLT MILLOR EL PASSAT CAP DE SETMANA

Després d'un decepcionant inici de lliga pels tres equips de l'entitat el passat cap de setmana la situació va ser molt millor amb victòries del Comforsa EFS Ripoll Dinàmic a la Divisió d'honor i del Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C a la Divisió territorial. Llastima la derrota del Comforsa EFS Ripoll Dinàmic a la Divisió d'argent on encara no coneixem la victòria.

DIVISIÓ D'HONOR
CE SANT JULIÀ DE RAMIS 3 - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC 7
Primera victòria de l'equip que entrenen Isi Vargas i Josep Sala a la pista del conjunt que la temporada passada havia guanyat la Divisió Territorial. Tot i que els locals es van avançar en els primers minuts el nostre equip va saber reaccionar i ja al descans guanyavem per un clar 1-4. L'intercanvi de gols a la segona meitat va servir per deixar el marcador en el definitiu 3-7. Destacar l'actuació del nostre jugador Gabri Fargas que va aconseguir quatre gols en un gran partit.
CE Sant Julià de Ramis (3): López, Marli, Roca, Abel, Jordi, Portillo, Artigas (1), Suárez (2), Gutierrez i Esteban. Entrenador: Jordi Rosell i delegat: Lluis Marli.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic (7): Cortacans, Dani, Oswald (1), Moret (1), Pere (1), Gabri (4), Rusi, Toni i Ventura. Entrenador: Isi Vargas. Delegat: Joan Godayol.

DIVISIÓ D'ARGENT
UE SANTS 4 - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC B 0
El nostre equip continua sense agafar-li l'aire a aquesta nova categoria i una mala primera meitat quan ja perdiem per 3-0 ens va acabar passant factura. A la segona part el quart gol dels locals va servir per deixar el definitiu 4-0. Esperem que a mesura que avanci la competició millorin les coses pels nostre equips encara que es preveu una categoria complicada.
UE Sants (4): Rodríguez, Martínez, Díaz, Fuertes, Ribas, Crespo (1), Montero (2), Fennich, Raül (1), Tamayo, Abcas i Sanz. Entrenador: Juan Ignacio Montero.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic B (0): Leiva, Raúl, Cristian, Vigara, Comellas, Moreno, Carrera, Edu, Martínez, Dorca i Delgado. Entrenador: Juan Avilés

DIVISIÓ TERRITORIAL
COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC C 4 - PENYA MONTRÍ 1
Primera victòria del nostre equip a la Divisió territorial aquesta temporada. El conjunt que entrena Antonio Barbecho va fer una primera part on van sentenciar amb un clar marcador de 3-0. En la segona part els visitants van reduïr diferències però el nostre equip amb el quart gol va acabar sentenciant l'enfrontament i sumar els tres punts.
Comforsa EFS Ripoll Dinàmic (4): David, Adrià, Leiva (1), Raul (2), Toni, Vila, E.Sellas, X.Sellas, Baz i Arnau (1). Entrenador: Antonio Barbecho.
Penya Montgrí (1): Gerard, Marc (1), Daniel, Gerard, Imael, Martí i Grau. Entrenador: Francisco Rueda.