dilluns, 1 d’octubre del 2012

No ha estat un inici de lliga gaire positiu ...

La veritat es que l'inici de lliga dels tres equips del Comforsa EFS Ripoll Dinàmic no ha estat gens positiu perquè cap d'ells va aconseguir guanyar el seu primer partit de lliga.

COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC A 1 - LA GARRIGA 4
La Garriga se'ns va tornar a travessar i en cap moment no els vam saber contrarrestar el seu joc que un cop més va ser el d'aprofitar les seves ocasions per col.locar-se per davant en el marcador i després a controlar el partit i a sortir al contraatac. I això ells ho saben fer de maravella. Es van avançar en els primers minuts i nosaltres no vam trobar el camí del gol. Abans del descans van fer el 0-2 que encara posava la cosa més complicada. El gol de Ramon Ventura a la segona part semblava que ens podia donar alguna opció però no va ser així perquè La Garriga amb dos ràpids contraatacs en els últims minuts va situar el 1-4 definitiu.

COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC B 3 - LLINARS 5
A la Divisió de plata tampoc hem estrenat bé la nova categoria. En el partit que obria la jornada vam caure davant el Llinars per 3-5. Els visitants van saber aprofitar les seves ocasions i ja a la mitja part el partit va quedar pràcticament sentenciat amb el 1-3 que reflexava el marcador. A la segona part l'intercanvi de gols va deixar el resultat en el definitiu 3-5.

BLANENC 4 - COMFORSA EFS RIPOLL DINÀMIC C 1
Finalment la jornada negativa pels nostres equips la va tancar aquest diumenge al matí la derrota a la  Divisió territorial del Comforsa EFS Ripoll Dinàmic C a la pista del Blanenc. Poca resistència vam poder oposar davant un equip que es va mostrar més superiors a nosaltres. Al final 4-1.

En definitiva un cap de setmana per oblidar, tot esperant que el proper sigui millor i arribin les primeres victòries.